• Hail Guest!
    We're looking for Community Content Contribuitors to Stratics. If you would like to write articles, fan fiction, do guild or shard event recaps, it's simple. Find out how in this thread: Community Contributions
  • Greetings Guest, Having Login Issues? Check this thread!
  • Hail Guest!,
    Please take a moment to read this post reminding you all of the importance of Account Security.
  • Hail Guest!
    Please read the new anncouncement concering the upcoming addition to Stratics. You can find the annoucnement Here!

"Activate AGP" issues

T

Ticho

Guest
Since using Search option didn't help, I'm ganlty asking:
What may I do to activate it or play without it?
I switched PCI to AGP in Bios already, but ATI still won't make it run.
(I have ATI Catalyst Radeon x1300pro PCI).
I also heared U can simply ignore that message and proceed, but than acritical error takes place.

Code:
OS : Windows XP 5.1 (Build: 2600)
CPU : AuthenticAMD Unknown processor @ 2012 MHz with 1535MB RAM
Video : Radeon X1300/X1550 Series   (6925)

ReadFile beyond EOF 131921417+2/131921417

History: ULinkerLoad::Serialize <- FString<< <- UTexture::Serialize <-
LoadObject <- (Texture LineageMonstersTex.death_knight.death_knight_t00
131921389==131921389/131921389 98983391 131379) <- LinkerLoad::Preload
<- PreLoadObjects <- UObject::EndLoad <- UObject::StaticLoadObject <-
(Engine.Texture LineageMonstersTex.Death_Knight_T00 NULL)
<- UOrcMove::CalculateCRC32 <- UGameEngine::Init <- InitEngine
Any idea what may I do?
 
Top